•   ➙
  •   ➙
  • З Днем перемоги!

9.05.2014

Дорогі друзі! Колектив інтернет-магазину Дитя щиро вітає Вас зі святом Перемоги! В першу чергу, ми висловлюємо слова подяки нашим дорогим Ветеранам, які звільнили нашу землю від окупантів і забезпечили мир на нашій землі. Слава Вам, дорогі наші дідусі і бабусі, Ви наші герої!

На жаль, події останніх місяців в Україні змусили всіх нас переосмислити слово "війна", оскільки всі ми відчуваєм реальну загрозу від дій нашого "доброго сусіда". Але, з іншого боку, ми віримо, що все ж таки найстрашнішого вдасться уникнути і ми й надалі будемо насолоджуватися мирним небом в нашій вільній та Єдиній Україні.

В будь-якому випадку наступні декілька років ажніяк не можна буде назвати легкими, адже ми, українці, прагнемо глобальних змін на всіх рівнях та в усіх сферах нашого життя, що вимагає певного часу. Ми щиро віримо, що зміни починаються з кожного з нас. Тому, змінюючи себе та своє ставлення до того що нас оточує, ми змінюємо країну.

Трагічні події останніх місяців в Україні тільки прискорили процес консолідації та справжнього об'єднання всієї країни: від Заходу до Сходу і від Півночі до Півдня. Саме тому у нас немає жодних сумнівів у тому, що ми зможемо пережити всі негаразди і стати на шлях змін, щоб впевнено рухатись до Європейського майбутнього України. Зі святом Перемоги Вас, дорогі співвітчизники!!!

← Акция! Купить мебель Верес со скидкойСтали известны имена победителей детского конкурса “Казкова фантазія”!!! →
     © Все права защищены.
     Разработка интернет магазина веб студия SEOTM.COM